This phantom sticky
content image

Basisbehandeling

Reiniging, Peeling, Crème Masker, Massage en afsluiting met een 24-uurs cream. Eventueel uit te breiden met een ampul of een speciaal masker. Naast een basisbehandeling kunt u ook kiezen voor één van de speciale behandelingen.

http://www.dermaprime.plazaxl.nl/htmloutput/c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff6710.html

content image

Klankkogelmassage

Om helemaal tot rust te komen

De klankkogels geven een heel zacht geluid en worden tijdens deze massage over de huid gedraaid, waardoor het geluid tot stand komt. Kan desgewenst ook met gekoelde klankkogels worden gedaan. Zeer geschikt voor de gestreste en vermoeide huid. Kom eens heerlijk tot rust en ontspanning.

http://www.dermaprime.plazaxl.nl/htmloutput/c16a5320fa475530d9583c34fd356ef5.html

content image

Penseelmassage voor de gevoelige huid

Microstimulatie, met alleen penselen die de huid laten tintelen

DermaPrime biedt een zeer milde behandeling voor de gevoelige huid om deze zo min mogelijk te prikkelen. Met de juiste producten en speciale verzorging en een uiterst huidvriendelijke massage met zeer zachte penselen. Een weldaad!

http://www.dermaprime.plazaxl.nl/htmloutput/e4da3b7fbbce2345d7772b0674a318d5.html

content image

Anti-aging behandeling en liftende massage

DermaPrime biedt een uitstekende lijn huidverzorgingsproducten om de huid te verzorgen en te verbeteren bij het ouder worden. De Beauty Without Surgery lijn is gebaseerd op hexapeptide, dat de spiercontracties tot in de kleinste spiertjes verzwakt, waardoor deze minder zichtbaar worden.

We kunnen de veroudering echter niet tegenhouden, maar we kunnen wel de huid laten stralen d.m.v. een mooie behandeling met een appelstamcel masker, gecombineerd met serums en een ampul. Dit geeft de huid een enorme boost samen met een hele speciale en intensieve celactiverende / liftende massage voelt u zich als herboren en ziet de huid er weer stralend uit.

http://www.dermaprime.plazaxl.nl/htmloutput/1679091c5a880faf6fb5e6087eb1b2dc.html

content image

Behandeling met Jadesteentjes

Een energieboost voor de huid

Het is een ontgiftende, remineraliserende behandeling. Jadesteentjes zorgen voor bescherming en reiniging van binnenuit. Het brengt u weer in balans. De behandeling is in combinatie met de Ligne Advance, geschikt voor elk huidtype en pakt de eerste tekenen van veroudering reeds aan.

http://www.dermaprime.plazaxl.nl/htmloutput/182be0c5cdcd5072bb1864cdee4d3d6e.html

content image

Anti-verouderings behandeling in kuurverband

Zeer effectieve anti-verouderingsbehandeling/huidverbeteringskuur dat fruitzuren en andere krachtige natuurlijke ingrediënten combineert in de 3 fasen van de behandeling. Behandeling voor gelaat, hals en decolleté. Niet agressief, direct zichtbaar resultaat.

Geschikt voor de oudere huid, de slecht doorbloede huid, dunne huid met veel rimpels de huid die te lijden heeft onder roken en luchtvervuiling.

Deze kuurbehandeling doorloopt de volgende processen in de huid:

  • Verdunnen van de opperhuid
  • Bevorderen van de aanmaak van collageen en elastine
  • Stimuleren van de celdeling
  • Verbeteren van de vochthuishouding
  • Verminderen van de fijne lijntjes
  • Verstevigen van de huid
  • Het resultaat is verbluffend en langdurig.

http://www.dermaprime.plazaxl.nl/htmloutput/8f14e45fceea167a5a36dedd4bea2543.html

content image

Kuurbehandeling met huidverbetering

Direct zichtbaar resultaat de huid ziet er jonger en stralender uit.

Deze anti-verouderingskuur (duur van de kuur in overleg), biedt u gedurende een aantal weken een behandeling met ampullen,  een vliesmasker en de juiste crèmes een zeer effectieve aanpak van rimpels. Het resultaat is spectaculair te noemen. Bevordert aanmaak van collageen en elastine, stimuleert de celdeling en verbetert de vochthuishouding. Het resultaat blijft langdurig zichtbaar.

http://www.dermaprime.plazaxl.nl/htmloutput/a5bfc9e07964f8dddeb95fc584cd965d.html

content image

Beauty Without Surgery en liftende massage

Bijzondere mooie massage met langdurig effect

Bijzondere anti-aging behandeling met de producten uit de Beauty Without Surgery lijn. Intensieve massage ter versteviging van de huid. Een ware oppepper met liftend effect door het Apple Stamcel shaker masker, het resultaat blijft langdurig zichtbaar.

http://www.dermaprime.plazaxl.nl/htmloutput/1c383cd30b7c298ab50293adfecb7b18.html

content image

Vitamine C behandeling

De oppepper voor de futloze en vermoeide huid

Voor de huid die na ziekte, burn-our weer terug in conditie te brengen; en om de huid na een intensieve zomer of winter weer een collageen oppepbeurt te geven. Zorgt voor een jonger uitziende huid met meer volume en energie.

http://www.dermaprime.plazaxl.nl/htmloutput/3416a75f4cea9109507cacd8e2f2aefc.html

Acne-kuur behandeling

Kuurbehandeling in overleg, gedurende een aantal weken, om de acne terug te dringen en uw huid aanzienlijk te laten opknappen. Er wordt gewerkt met fruitzuren van natuurlijke oorsprong.

http://www.dermaprime.plazaxl.nl/htmloutput/a1d0c6e83f027327d8461063f4ac58a6.html